Přihlásit se
Menu

NOVÝ ROZMĚR tradiční lukostřelby

Zobrazit novinky

úvodní Dárkové poukázky, kurzy Dárková poukázka 2000 Kč


Převodní tabulka
Dárková poukázka - dukáty 2000 Kč

Dárková poukázka - dukáty 2000 Kč

Dárková poukázka - dukáty 2000 Kč
Nátepník Hobit jako dárek k poukázce za 1000 Kč
Prak Aero jako dárek k poukázce za 2000 Kč
Kožená klíčenka jako dárek k poukázce za 500 Kč

Dárková poukázka 2000 Kč

Cena 2 000 Kč (s DPH)
Objednací číslo: Poukazka2000
Výrobce: Lučištnice.cz
Kategorie: Dárkové poukázky
Dostupnost: do týdne

Popis produktu

Chcete někomu věnovat něco z našeho sortimentu jako překvapení a nevíte co vybrat? Místo nudné poukázky Vám nabízíme naše střelecké dukáty.  Částka, kterou se za dukáty rozhodnete utratit bude rozdělena do několika dukátů různé hodnoty. Obdarovaný tak může celou částku utratit najednou, nebo postupně. Navíc jsou dukáty samozřejmě přenosné a tak může utrácet kdokoliv!

Výměnou za dukáty můžete získat nejen jakékoliv zboží v našem obchodě, ale i u našich partnerů, můžete také dukátky postupně prostřílet na střelnici, nebo využít na kurz lukostřelby. Pokud žádný luk ani jiné zboží nevyberete, nevadí, pozvěte přátele na oběd do dobré restaurace, nechte dětem k narozeninám postavit na zahradě střelnici i s kostýmovanou obsluhou, nebo v našem kamenném obchodě kupte třeba keramiku. Platnost dukátů není časově omezena!

Na přání Vám připravíme dukáty i v jiné celkové hodnotě než obvykle nabízíme. Dukáty které slouží jako poukázky jsou stejné jako dukáty vyhrané na střelnici. Více o možnostech výhry, dukátech a našich partnerech najdete v sekci dukáty a talismany.

Jako poděkování Vám ke každé dárkové poukázce přidáme malý dárek:

Novinky